Publication:
Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri

No Thumbnail Available

Date

2024-04-01

Authors

Mendeş B.
Arslan E. K.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue

Metrics

Search on Google Scholar

Abstract

Description

Keywords

Sosyal ve Beşeri Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sağlık Bilimleri, Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji, Social Sciences and Humanities, Agricultural Sciences, Health Sciences, Natural Sciences, Engineering and Technology, Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Klinik Tıp (MED), Mühendislik, Bilişim ve Teknoloji (ENG), Temel Bilimler (SCI), Sosyal Bilimler (SOC), Doğa Bilimleri Genel, ÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER, Agriculture & Environment Sciences (AGE), Clinical Medicine (MED), Engineering, Computing & Technology (ENG), Natural Sciences (SCI), Social Sciences (SOC), NATURAL SCIENCES, GENERAL, MULTIDISCIPLINARY SCIENCES, Multidisipliner, Multidisciplinary

Citation

Mendeş B., Arslan E. K., "Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri", Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi, sa.7, ss.24-29, 2024
Page Views

0

File Downloads

0

Sustainable Development Goals