Publication: Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri
Program
Authors
Authors
Mendeş B.
Arslan E. K.
Advisor
Date
Language
Type
Publisher
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Abstract
Description
Source:
Keywords:
Keywords
Sosyal ve Beşeri Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sağlık Bilimleri, Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji, Social Sciences and Humanities, Agricultural Sciences, Health Sciences, Natural Sciences, Engineering and Technology, Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Klinik Tıp (MED), Mühendislik, Bilişim ve Teknoloji (ENG), Temel Bilimler (SCI), Sosyal Bilimler (SOC), Doğa Bilimleri Genel, ÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER, Agriculture & Environment Sciences (AGE), Clinical Medicine (MED), Engineering, Computing & Technology (ENG), Natural Sciences (SCI), Social Sciences (SOC), NATURAL SCIENCES, GENERAL, MULTIDISCIPLINARY SCIENCES, Multidisipliner, Multidisciplinary
Citation
Mendeş B., Arslan E. K., "Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri", Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi, sa.7, ss.24-29, 2024