Publication: Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri
dc.contributor.author | Mendeş B. | |
dc.contributor.author | Arslan E. K. | |
dc.contributor.institutionauthor | MENDEŞ, BEYZA | |
dc.date.accessioned | 2024-06-10T21:50:21Z | |
dc.date.available | 2024-06-10T21:50:21Z | |
dc.date.issued | 2024-04-01 | |
dc.identifier.citation | Mendeş B., Arslan E. K., "Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri", Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi, sa.7, ss.24-29, 2024 | |
dc.identifier.endpage | 29 | |
dc.identifier.issue | 7 | |
dc.identifier.startpage | 24 | |
dc.identifier.uri | https://dergipark.org.tr/tr/pub/aeskd/issue/84426/1366725 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12645/39337 | |
dc.relation.ispartof | Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mühendislik ve Teknoloji | |
dc.subject | Social Sciences and Humanities | |
dc.subject | Agricultural Sciences | |
dc.subject | Health Sciences | |
dc.subject | Natural Sciences | |
dc.subject | Engineering and Technology | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Klinik Tıp (MED) | |
dc.subject | Mühendislik, Bilişim ve Teknoloji (ENG) | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.subject | Doğa Bilimleri Genel | |
dc.subject | ÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER | |
dc.subject | Agriculture & Environment Sciences (AGE) | |
dc.subject | Clinical Medicine (MED) | |
dc.subject | Engineering, Computing & Technology (ENG) | |
dc.subject | Natural Sciences (SCI) | |
dc.subject | Social Sciences (SOC) | |
dc.subject | NATURAL SCIENCES, GENERAL | |
dc.subject | MULTIDISCIPLINARY SCIENCES | |
dc.subject | Multidisipliner | |
dc.subject | Multidisciplinary | |
dc.title | Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication | |
local.avesis.id | 840583de-fc39-4957-8ff0-f6019b49faf8 | |
relation.isAuthorOfPublication | 443f63d0-96d7-4b81-af8d-9334d715d2c7 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 443f63d0-96d7-4b81-af8d-9334d715d2c7 |