Publication:
Tarçının (Cinnamomum sp.) probiyotikyoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin araştırılması

dc.contributor.authorGüneş Bayır, Ayşe
dc.contributor.authorBilgin, Mehmet Gültekin
dc.contributor.authorGüçlü, Duygu
dc.contributor.authorPoğda, Sultan
dc.contributor.authorUygur, Esma
dc.contributor.institutionauthorBİLGİN, MEHMET GÜLTEKİN
dc.date.accessioned2020-10-30T00:37:33Z
dc.date.available2020-10-30T00:37:33Z
dc.date.issued2019-07-06T00:00:00Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12645/27288
dc.identifier.yoksis5225938
dc.subjectGüneş Bayır A., Bilgin M. G. , Güçlü D., Poğda S., Uygur E., -Tarçının (Cinnamomum sp.) probiyotikyoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin araştırılması-, 2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.628
dc.titleTarçının (Cinnamomum sp.) probiyotikyoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin araştırılması
dc.typeConference Paper
dspace.entity.typePublication
local.avesis.idffd87513-ecaa-4f1b-bdef-85c571972aca
local.publication.isinternational1
relation.isAuthorOfPublicationae7cd8d8-4851-414c-9373-ab8cfa742cf7
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoveryae7cd8d8-4851-414c-9373-ab8cfa742cf7
Files