Publication: Karanfilin (Syzygium aromaticum)probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisininaraştırılması
dc.contributor.author | Güneş Bayır, Ayşe | |
dc.contributor.author | Bilgin, Mehmet Gültekin | |
dc.contributor.author | Kutlu, Sümeyra Şeyma | |
dc.contributor.author | Dilber, Coşkun | |
dc.contributor.author | Elaldı, Fatmanur | |
dc.contributor.institutionauthor | GÜNEŞ BAYIR, AYŞE | |
dc.contributor.institutionauthor | BİLGİN, MEHMET GÜLTEKİN | |
dc.date.accessioned | 2020-10-29T21:39:32Z | |
dc.date.available | 2020-10-29T21:39:32Z | |
dc.date.issued | 2019-07-06T00:00:00Z | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12645/26367 | |
dc.identifier.yoksis | 5225912 | |
dc.subject | Güneş Bayır A., Bilgin M. G. , Kutlu S. Ş. , Dilber C., Elaldı F., -Karanfilin (Syzygium aromaticum)probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisininaraştırılması-, 2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.629 | |
dc.title | Karanfilin (Syzygium aromaticum)probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisininaraştırılması | |
dc.type | Conference Paper | |
dspace.entity.type | Publication | |
local.avesis.id | 94fe984c-502a-45d9-aaed-e284080cd31b | |
local.publication.isinternational | 1 | |
relation.isAuthorOfPublication | 5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f | |
relation.isAuthorOfPublication | ae7cd8d8-4851-414c-9373-ab8cfa742cf7 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f |