Publication:
Karanfilin (Syzygium aromaticum)probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisininaraştırılması

dc.contributor.authorGüneş Bayır, Ayşe
dc.contributor.authorBilgin, Mehmet Gültekin
dc.contributor.authorKutlu, Sümeyra Şeyma
dc.contributor.authorDilber, Coşkun
dc.contributor.authorElaldı, Fatmanur
dc.contributor.institutionauthorGÜNEŞ BAYIR, AYŞE
dc.contributor.institutionauthorBİLGİN, MEHMET GÜLTEKİN
dc.date.accessioned2020-10-29T21:39:32Z
dc.date.available2020-10-29T21:39:32Z
dc.date.issued2019-07-06T00:00:00Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12645/26367
dc.identifier.yoksis5225912
dc.subjectGüneş Bayır A., Bilgin M. G. , Kutlu S. Ş. , Dilber C., Elaldı F., -Karanfilin (Syzygium aromaticum)probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisininaraştırılması-, 2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.629
dc.titleKaranfilin (Syzygium aromaticum)probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisininaraştırılması
dc.typeConference Paper
dspace.entity.typePublication
local.avesis.id94fe984c-502a-45d9-aaed-e284080cd31b
local.publication.isinternational1
relation.isAuthorOfPublication5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f
relation.isAuthorOfPublicationae7cd8d8-4851-414c-9373-ab8cfa742cf7
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f
Files