Publication:
Tarçının (Cinnamomum sp.) probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin araştırılması

dc.contributor.authorBilgin, Mehmet Gültekin
dc.contributor.authorGüçlü, Duygu
dc.contributor.authorPoğda, Sultan
dc.contributor.institutionauthorGÜNEŞ BAYIR, AYŞE
dc.contributor.institutionauthorBİLGİN, MEHMET GÜLTEKİN
dc.contributor.institutionauthorGÜÇLÜ, DUYGU
dc.date.accessioned2021-01-08T20:59:27Z
dc.date.available2021-01-08T20:59:27Z
dc.date.issued2019-06-30T00:00:00Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12645/27860
dc.subjectGüneş Bayır A., Bilgin M. G. , Güçlü D., Poğda S., -Tarçının (Cinnamomum sp.) probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin araştırılması-, International Eurasian Conference On Biological And Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.628
dc.titleTarçının (Cinnamomum sp.) probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin araştırılması
dc.typeConference Paper
dspace.entity.typePublication
local.avesis.id8bddabb7-f3bb-4fc3-8e70-e9ac1ccea2fc
local.publication.isinternational1
relation.isAuthorOfPublication5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f
relation.isAuthorOfPublicationae7cd8d8-4851-414c-9373-ab8cfa742cf7
relation.isAuthorOfPublication5707bc68-ba77-458d-ae3f-a04aa7965169
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f
Files