Publication: Tarçının (Cinnamomum sp.) probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin araştırılması
dc.contributor.author | Bilgin, Mehmet Gültekin | |
dc.contributor.author | Güçlü, Duygu | |
dc.contributor.author | Poğda, Sultan | |
dc.contributor.institutionauthor | GÜNEŞ BAYIR, AYŞE | |
dc.contributor.institutionauthor | BİLGİN, MEHMET GÜLTEKİN | |
dc.contributor.institutionauthor | GÜÇLÜ, DUYGU | |
dc.date.accessioned | 2021-01-08T20:59:27Z | |
dc.date.available | 2021-01-08T20:59:27Z | |
dc.date.issued | 2019-06-30T00:00:00Z | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12645/27860 | |
dc.subject | Güneş Bayır A., Bilgin M. G. , Güçlü D., Poğda S., -Tarçının (Cinnamomum sp.) probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin araştırılması-, International Eurasian Conference On Biological And Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.628 | |
dc.title | Tarçının (Cinnamomum sp.) probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin araştırılması | |
dc.type | Conference Paper | |
dspace.entity.type | Publication | |
local.avesis.id | 8bddabb7-f3bb-4fc3-8e70-e9ac1ccea2fc | |
local.publication.isinternational | 1 | |
relation.isAuthorOfPublication | 5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f | |
relation.isAuthorOfPublication | ae7cd8d8-4851-414c-9373-ab8cfa742cf7 | |
relation.isAuthorOfPublication | 5707bc68-ba77-458d-ae3f-a04aa7965169 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f |