Publication: Probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine karanfilin etkisi
dc.contributor.author | Güneş Bayır, Ayşe | |
dc.contributor.author | Bilgin, Mehmet Gültekin | |
dc.contributor.institutionauthor | GÜNEŞ BAYIR, AYŞE | |
dc.contributor.institutionauthor | BİLGİN, MEHMET GÜLTEKİN | |
dc.date.accessioned | 2020-10-30T00:36:48Z | |
dc.date.available | 2020-10-30T00:36:48Z | |
dc.date.issued | 2019-08-01T00:00:00Z | |
dc.identifier.citation | Güneş Bayır A., Bilgin M. G. , -Probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine karanfilin etkisi-, Van Veterinary Journal, cilt.30, ss.109-114, 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12645/27282 | |
dc.title | Probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine karanfilin etkisi | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication | |
local.avesis.id | fef60369-a096-4130-84df-0b75146f8d36 | |
local.publication.isinternational | 0 | |
relation.isAuthorOfPublication | 5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f | |
relation.isAuthorOfPublication | ae7cd8d8-4851-414c-9373-ab8cfa742cf7 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f |