Publication:
Probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine karanfilin etkisi

dc.contributor.authorGüneş Bayır, Ayşe
dc.contributor.authorBilgin, Mehmet Gültekin
dc.contributor.institutionauthorGÜNEŞ BAYIR, AYŞE
dc.contributor.institutionauthorBİLGİN, MEHMET GÜLTEKİN
dc.date.accessioned2020-10-30T00:36:48Z
dc.date.available2020-10-30T00:36:48Z
dc.date.issued2019-08-01T00:00:00Z
dc.identifier.citationGüneş Bayır A., Bilgin M. G. , -Probiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine karanfilin etkisi-, Van Veterinary Journal, cilt.30, ss.109-114, 2019
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12645/27282
dc.titleProbiyotik yoğurdun mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine karanfilin etkisi
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
local.avesis.idfef60369-a096-4130-84df-0b75146f8d36
local.publication.isinternational0
relation.isAuthorOfPublication5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f
relation.isAuthorOfPublicationae7cd8d8-4851-414c-9373-ab8cfa742cf7
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f
Files