Publication:
Pektinin Kimyasal Yapısı, Özellikleri ve Ekonomik Önemi: Eczacılık ve Kozmetikte Kullanımı

dc.contributor.authorİnal, Ebrar
dc.contributor.authorKartal, Murat
dc.contributor.authorUlusoy, Şeyma
dc.contributor.institutionauthorİNAL, EBRAR
dc.contributor.institutionauthorKARTAL, MURAT
dc.contributor.institutionauthorULUSOY, ŞEYMA
dc.date.accessioned2022-01-06T20:59:29Z
dc.date.available2022-01-06T20:59:29Z
dc.date.issued2021-12-01T00:00:00Z
dc.identifier.citationİnal E., Kartal M., Ulusoy Ş., -Pektinin Kimyasal Yapısı, Özellikleri ve Ekonomik Önemi: Eczacılık ve Kozmetikte Kullanımı-, Türk Farmakope Dergisi, cilt.6, sa.3, ss.29-44, 2021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12645/29995
dc.titlePektinin Kimyasal Yapısı, Özellikleri ve Ekonomik Önemi: Eczacılık ve Kozmetikte Kullanımı
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
local.avesis.id9b7cc70f-18d3-4d21-8643-8857eaeaca6f
local.publication.isinternational0
relation.isAuthorOfPublicationed5665e2-6fa1-4058-8198-9f5ab47a40d0
relation.isAuthorOfPublicationb30ec030-5f34-4c8b-814e-a7131d524a0a
relation.isAuthorOfPublication03ed0feb-4974-49b9-9547-d27cc9ece45f
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoveryb30ec030-5f34-4c8b-814e-a7131d524a0a
Files