Publication:
TÜRK BESLENME KÜLTÜRÜNÜN DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ

dc.contributor.authorÖney, Başak
dc.contributor.institutionauthorÖNEY, BAŞAK
dc.date.accessioned2021-01-27T20:59:26Z
dc.date.available2021-01-27T20:59:26Z
dc.date.issued2020-12-21T00:00:00Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12645/28195
dc.subjectÖney B., -TÜRK BESLENME KÜLTÜRÜNÜN DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ-, 6th International GAP SOCIAL SCIENCES Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 4 - 06 Aralık 2020, ss.447-461
dc.titleTÜRK BESLENME KÜLTÜRÜNÜN DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ
dc.typeConference Paper
dspace.entity.typePublication
local.avesis.idbeb9788f-19ea-4fa2-9f4c-4ecb090b87a1
local.publication.isinternational0
relation.isAuthorOfPublication8af8ada8-b195-4f49-957e-e7fa09c12413
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery8af8ada8-b195-4f49-957e-e7fa09c12413
Files