Publication: TÜRK BESLENME KÜLTÜRÜNÜN DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ
dc.contributor.author | Öney, Başak | |
dc.contributor.institutionauthor | ÖNEY, BAŞAK | |
dc.date.accessioned | 2021-01-27T20:59:26Z | |
dc.date.available | 2021-01-27T20:59:26Z | |
dc.date.issued | 2020-12-21T00:00:00Z | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12645/28195 | |
dc.subject | Öney B., -TÜRK BESLENME KÜLTÜRÜNÜN DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ-, 6th International GAP SOCIAL SCIENCES Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 4 - 06 Aralık 2020, ss.447-461 | |
dc.title | TÜRK BESLENME KÜLTÜRÜNÜN DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ | |
dc.type | Conference Paper | |
dspace.entity.type | Publication | |
local.avesis.id | beb9788f-19ea-4fa2-9f4c-4ecb090b87a1 | |
local.publication.isinternational | 0 | |
relation.isAuthorOfPublication | 8af8ada8-b195-4f49-957e-e7fa09c12413 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 8af8ada8-b195-4f49-957e-e7fa09c12413 |