Publication:
Tarçın-Portakal ve Ihlamur çaylarının estetik kompozitlerin mikrosertlik ve renk değişimi üzerine etkisi.

dc.contributor.authorKaraduman, Hacer Neva
dc.contributor.authorDÖNMEZ, NAZMİYE
dc.contributor.authorKAZAK, MAĞRUR
dc.contributor.institutionauthorDÖNMEZ, NAZMİYE
dc.date.accessioned2020-05-23T20:59:09Z
dc.date.available2020-05-23T20:59:09Z
dc.date.issued2019-09-04T00:00:00Z
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12645/18012
dc.identifier.yoksis5283778
dc.language.isotr
dc.subjectKaraduman H. N. , DÖNMEZ N., KAZAK M., -Tarçın-Portakal ve Ihlamur çaylarının estetik kompozitlerin mikrosertlik ve renk değişimi üzerine etkisi.-, Türk Dişhekimleri Birliği 25. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2019, cilt.1
dc.titleTarçın-Portakal ve Ihlamur çaylarının estetik kompozitlerin mikrosertlik ve renk değişimi üzerine etkisi.
dc.typeConference Paper
dspace.entity.typePublication
local.avesis.id395a428d-e1be-4b3c-99fa-16473e0b82c2
local.publication.isinternational1
relation.isAuthorOfPublication290534fc-5729-4123-86c9-b3d70bded178
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery290534fc-5729-4123-86c9-b3d70bded178
Files