Publication: Tarçın-Portakal ve Ihlamur çaylarının estetik kompozitlerin mikrosertlik ve renk değişimi üzerine etkisi.
dc.contributor.author | Karaduman, Hacer Neva | |
dc.contributor.author | DÖNMEZ, NAZMİYE | |
dc.contributor.author | KAZAK, MAĞRUR | |
dc.contributor.institutionauthor | DÖNMEZ, NAZMİYE | |
dc.date.accessioned | 2020-05-23T20:59:09Z | |
dc.date.available | 2020-05-23T20:59:09Z | |
dc.date.issued | 2019-09-04T00:00:00Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12645/18012 | |
dc.identifier.yoksis | 5283778 | |
dc.language.iso | tr | |
dc.subject | Karaduman H. N. , DÖNMEZ N., KAZAK M., -Tarçın-Portakal ve Ihlamur çaylarının estetik kompozitlerin mikrosertlik ve renk değişimi üzerine etkisi.-, Türk Dişhekimleri Birliği 25. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2019, cilt.1 | |
dc.title | Tarçın-Portakal ve Ihlamur çaylarının estetik kompozitlerin mikrosertlik ve renk değişimi üzerine etkisi. | |
dc.type | Conference Paper | |
dspace.entity.type | Publication | |
local.avesis.id | 395a428d-e1be-4b3c-99fa-16473e0b82c2 | |
local.publication.isinternational | 1 | |
relation.isAuthorOfPublication | 290534fc-5729-4123-86c9-b3d70bded178 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 290534fc-5729-4123-86c9-b3d70bded178 |