Yayın:
Evaluation in terms of dietary habits of rheumatic process: A clinical study

Placeholder

Akademik Birimler

item.page.program

Kurum Yazarları

Yazarlar

TAŞPINAR, Ozgur
GULTEPE, Ilhami
Keskin, YAŞAR
Mutluer, Ahmet Serdar
HOCAOGLU, Ilknur Turk

Danışman

Tarih

2018-01-01T00:00:00Z

item.page.language

item.page.type

Article

Yayımcı

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Özet

OBJECTIVE: This study compared the dietary habits of patients with ankylosing spondylitis (AS) and rheumatoid arthritis (RA).

Açıklama

item.page.source

item.page.keywords

Konusu

Alıntı

TAŞPINAR O., GULTEPE I., Keskin Y., Aydin T., Kepekçi M., Mutluer A. S. , HOCAOGLU I. T. , -Evaluation in terms of dietary habits of rheumatic process: A clinical study-, JOURNAL OF BACK AND MUSCULOSKELETAL REHABILITATION, cilt.31, ss.23-27, 2018

Koleksiyonlar

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced

0

Views

0

Downloads

View PlumX Details


İlişkili Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri