Yayın: Evaluation in terms of dietary habits of rheumatic process: A clinical study
item.page.program
Kurum Yazarları
Yazarlar
TAŞPINAR, Ozgur
GULTEPE, Ilhami
Keskin, YAŞAR
Mutluer, Ahmet Serdar
HOCAOGLU, Ilknur Turk
Danışman
Tarih
2018-01-01T00:00:00Z
item.page.language
item.page.type
Article
Yayımcı
Dergi Başlığı
Dergi ISSN
Cilt Başlığı
Özet
OBJECTIVE: This study compared the dietary habits of patients with ankylosing spondylitis (AS) and rheumatoid arthritis (RA).
Açıklama
item.page.source
item.page.keywords
Konusu
Alıntı
TAŞPINAR O., GULTEPE I., Keskin Y., Aydin T., Kepekçi M., Mutluer A. S. , HOCAOGLU I. T. , -Evaluation in terms of dietary habits of rheumatic process: A clinical study-, JOURNAL OF BACK AND MUSCULOSKELETAL REHABILITATION, cilt.31, ss.23-27, 2018