Publication: Besin Teknolojisindeki Yeri Olan Probiyotiklerin Kanser Prevensiyonuna Etkisi
dc.contributor.author | Güneş Bayır, Ayşe | |
dc.contributor.institutionauthor | GÜNEŞ BAYIR, AYŞE | |
dc.date.accessioned | 2020-05-29T20:59:17Z | |
dc.date.available | 2020-05-29T20:59:17Z | |
dc.date.issued | 2020-06-17T00:00:00Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12645/18028 | |
dc.language.iso | tr | |
dc.subject | Güneş Bayır A., -Besin Teknolojisindeki Yeri Olan Probiyotiklerin Kanser Prevensiyonuna Etkisi-, I.Uluslararası Sağlık Bilimlerinde Multidisipliner Çalışmalar, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2020, ss.1 | |
dc.title | Besin Teknolojisindeki Yeri Olan Probiyotiklerin Kanser Prevensiyonuna Etkisi | |
dc.type | Conference Paper | |
dspace.entity.type | Publication | |
local.avesis.id | 6cfc5058-228d-4c73-a5d7-aca93a86fe59 | |
local.publication.goal | 03 - Sağlık ve Kaliteli Yaşam | |
local.publication.isinternational | 1 | |
relation.isAuthorOfPublication | 5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f | |
relation.isGoalOfPublication | 9c198c48-b603-4e2f-8366-04edcfc1224c | |
relation.isGoalOfPublication.latestForDiscovery | 9c198c48-b603-4e2f-8366-04edcfc1224c |