Publication:
Besin Teknolojisindeki Yeri Olan Probiyotiklerin Kanser Prevensiyonuna Etkisi

dc.contributor.authorGüneş Bayır, Ayşe
dc.contributor.institutionauthorGÜNEŞ BAYIR, AYŞE
dc.date.accessioned2020-05-29T20:59:17Z
dc.date.available2020-05-29T20:59:17Z
dc.date.issued2020-06-17T00:00:00Z
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12645/18028
dc.language.isotr
dc.subjectGüneş Bayır A., -Besin Teknolojisindeki Yeri Olan Probiyotiklerin Kanser Prevensiyonuna Etkisi-, I.Uluslararası Sağlık Bilimlerinde Multidisipliner Çalışmalar, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2020, ss.1
dc.titleBesin Teknolojisindeki Yeri Olan Probiyotiklerin Kanser Prevensiyonuna Etkisi
dc.typeConference Paper
dspace.entity.typePublication
local.avesis.id6cfc5058-228d-4c73-a5d7-aca93a86fe59
local.publication.goal03 - Sağlık ve Kaliteli Yaşam
local.publication.isinternational1
relation.isAuthorOfPublication5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery5e36f185-4cd3-4406-997c-fbc22d54053f
relation.isGoalOfPublication9c198c48-b603-4e2f-8366-04edcfc1224c
relation.isGoalOfPublication.latestForDiscovery9c198c48-b603-4e2f-8366-04edcfc1224c
Files