Publication:
İçeceklerin farklı tipte kompozit rezinlerin yüzey pürüzlülüğü üzerine etkisi

dc.contributor.authorFazlıoğlu L.
dc.contributor.authorOğlakçı B.
dc.contributor.authorDalkılıç E.
dc.date.accessioned2025-02-13T21:50:34Z
dc.date.available2025-02-13T21:50:34Z
dc.date.issued2020-10-23
dc.identifier.citationFazlıoğlu L., Oğlakçı B., Dalkılıç E., \"İçeceklerin farklı tipte kompozit rezinlerin yüzey pürüzlülüğü üzerine etkisi\", 24. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği (EDAD) Kongresi, İstanbul, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2020
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12645/40247
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectDiş Hekimliği
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectDentistry
dc.subjectHealth Sciences
dc.subjectKlinik Tıp (Med)
dc.subjectKlinik Tıp
dc.subjectDiş Hekimliği Oral Cerrahi Ve Tıp
dc.subjectClinical Medicine (Med)
dc.subjectClinical Medicine
dc.subjectDentistry Oral Surgery & Medicine
dc.subjectPeriodontoloji
dc.subjectOrtodonti
dc.subjectAğız Cerrahisi
dc.subjectDiş Hijyeni
dc.subjectDişçilik Hizmetleri
dc.subjectDiş Hekimliği (çeşitli)
dc.subjectPeriodontics
dc.subjectOrthodontics
dc.subjectOral Surgery
dc.subjectDental Hygiene
dc.subjectDental Assisting
dc.subjectDentistry (miscellaneous)
dc.subjectGeneral Dentistry
dc.titleİçeceklerin farklı tipte kompozit rezinlerin yüzey pürüzlülüğü üzerine etkisi
dc.typeconferenceObject
dspace.entity.typePublication
local.avesis.id8cc36080-6b05-41b1-82db-1e3f760feb0e

Files