Research Project:
Tarçın ve propolis katkılı probiyotik yoğurtların duyusal,kimyasal ve mikrobiyolojik değerlendirilmesi

dc.contributorGüneş Bayır, Ayşe
dc.contributorBilgin, Mehmet Gültekin
dc.date.accessioned2023-02-17T09:33:22Z
dc.date.available2023-02-17T09:33:22Z
dc.date.issued2017-06-14
dc.identifier1.2917/14
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12645/36416
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectBeslenme ve Dietetik
dc.subjectVeteriner Bilimleri
dc.subjectHealth Sciences
dc.subjectNutrition and Dietetics
dc.subjectVeterinary Sciences
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectVETERİNERLİK BİLİMLERİ
dc.subjectBESLENME VE DİYETETİK
dc.subjectAgriculture & Environment Sciences (AGE)
dc.subjectClinical Medicine (MED)
dc.subjectPLANT & ANIMAL SCIENCE
dc.subjectAGRICULTURAL SCIENCES
dc.subjectVETERINARY SCIENCES
dc.subjectNUTRITION & DIETETICS
dc.titleTarçın ve propolis katkılı probiyotik yoğurtların duyusal,kimyasal ve mikrobiyolojik değerlendirilmesi
dspace.entity.typeProject
local.avesis.id3bab142b-bb26-4490-86d8-d63915c75bc1
local.project.countryTürkiye
local.project.statusTamamlandı
local.project.typeYükseköğretim Kurumları Destekli Proje
project.endDate2018-06-14
project.startDate2017-06-14
Files