Research Project: Tarçın ve propolis katkılı probiyotik yoğurtların duyusal,kimyasal ve mikrobiyolojik değerlendirilmesi
dc.contributor | Güneş Bayır, Ayşe | |
dc.contributor | Bilgin, Mehmet Gültekin | |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T09:33:22Z | |
dc.date.available | 2023-02-17T09:33:22Z | |
dc.date.issued | 2017-06-14 | |
dc.identifier | 1.2917/14 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12645/36416 | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Beslenme ve Dietetik | |
dc.subject | Veteriner Bilimleri | |
dc.subject | Health Sciences | |
dc.subject | Nutrition and Dietetics | |
dc.subject | Veterinary Sciences | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Klinik Tıp (MED) | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | VETERİNERLİK BİLİMLERİ | |
dc.subject | BESLENME VE DİYETETİK | |
dc.subject | Agriculture & Environment Sciences (AGE) | |
dc.subject | Clinical Medicine (MED) | |
dc.subject | PLANT & ANIMAL SCIENCE | |
dc.subject | AGRICULTURAL SCIENCES | |
dc.subject | VETERINARY SCIENCES | |
dc.subject | NUTRITION & DIETETICS | |
dc.title | Tarçın ve propolis katkılı probiyotik yoğurtların duyusal,kimyasal ve mikrobiyolojik değerlendirilmesi | |
dspace.entity.type | Project | |
local.avesis.id | 3bab142b-bb26-4490-86d8-d63915c75bc1 | |
local.project.country | Türkiye | |
local.project.status | Tamamlandı | |
local.project.type | Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje | |
project.endDate | 2018-06-14 | |
project.startDate | 2017-06-14 |