Research Project: Tarçın ve propolis katkılı probiyotik yoğurtların duyusal,kimyasal ve mikrobiyolojik değerlendirilmesi
Loading...
Contributors
Funders
ID
1.2917/14
Description
Keywords
Sağlık Bilimleri
Beslenme ve Dietetik
Veteriner Bilimleri
Health Sciences
Nutrition and Dietetics
Veterinary Sciences
Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
Klinik Tıp (MED)
Bitki ve Hayvan Bilimleri
Tarım Bilimleri
VETERİNERLİK BİLİMLERİ
BESLENME VE DİYETETİK
Agriculture & Environment Sciences (AGE)
Clinical Medicine (MED)
PLANT & ANIMAL SCIENCE
AGRICULTURAL SCIENCES
VETERINARY SCIENCES
NUTRITION & DIETETICS
Beslenme ve Dietetik
Veteriner Bilimleri
Health Sciences
Nutrition and Dietetics
Veterinary Sciences
Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
Klinik Tıp (MED)
Bitki ve Hayvan Bilimleri
Tarım Bilimleri
VETERİNERLİK BİLİMLERİ
BESLENME VE DİYETETİK
Agriculture & Environment Sciences (AGE)
Clinical Medicine (MED)
PLANT & ANIMAL SCIENCE
AGRICULTURAL SCIENCES
VETERINARY SCIENCES
NUTRITION & DIETETICS