Research Project:
Örnek bir grupta Gıda Katkı Maddeleri ile İlgili Farkındalık Durumlarının Araştırılması 30.07.2019-15/294

dc.contributorGüneş Bayır, Ayşe
dc.contributorBilgin, Mehmet Gültekin
dc.date.accessioned2023-02-17T09:44:15Z
dc.date.available2023-02-17T09:44:15Z
dc.date.issued2019-07-30
dc.identifier15/294
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12645/36720
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectBeslenme ve Dietetik
dc.subjectVeteriner Bilimleri
dc.subjectHealth Sciences
dc.subjectNutrition and Dietetics
dc.subjectVeterinary Sciences
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectVETERİNERLİK BİLİMLERİ
dc.subjectBESLENME VE DİYETETİK
dc.subjectAgriculture & Environment Sciences (AGE)
dc.subjectClinical Medicine (MED)
dc.subjectPLANT & ANIMAL SCIENCE
dc.subjectAGRICULTURAL SCIENCES
dc.subjectVETERINARY SCIENCES
dc.subjectNUTRITION & DIETETICS
dc.titleÖrnek bir grupta Gıda Katkı Maddeleri ile İlgili Farkındalık Durumlarının Araştırılması 30.07.2019-15/294
dspace.entity.typeProject
local.avesis.id92e8913e-3c64-43aa-b5a5-d005472e7197
local.project.countryTürkiye
local.project.statusDevam Ediyor
local.project.typeYükseköğretim Kurumları Destekli Proje
project.endDate2020-07-30
project.startDate2019-07-30

Files