Research Project:
Türkiye'deki işlenmiş ve işlenmemiş bazı gıdalardaki Aflatoksin (Toplam Aflatoksin ve Aflatoksin B1) miktarlarının araştırılması,

dc.contributorGAZİOĞLU, IŞIL
dc.date.accessioned2023-02-17T09:34:58Z
dc.date.available2023-02-17T09:34:58Z
dc.date.issued2012-08-01
dc.identifier12108
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12645/36466
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectHealth Sciences
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectClinical Medicine (MED)
dc.titleTürkiye'deki işlenmiş ve işlenmemiş bazı gıdalardaki Aflatoksin (Toplam Aflatoksin ve Aflatoksin B1) miktarlarının araştırılması,
dspace.entity.typeProject
local.avesis.id493af26b-5c04-44af-951d-156cbed63c4e
local.project.countryTürkiye
local.project.statusTamamlandı
local.project.typeYükseköğretim Kurumları Destekli Proje
project.endDate2013-08-01
project.startDate2012-08-01

Files