Research Project: Raphanus sativus (kara turp) ve bal’dan elde edilen ekstraktın olası solunum yolu enfeksiyon etkenlerine antibakteriyel etkinliğinin araştırılması
dc.contributor | YÜKSEL MAYDA, PELİN | |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T09:36:04Z | |
dc.date.available | 2023-02-17T09:36:04Z | |
dc.date.issued | 2019-03-01 | |
dc.identifier | 2.2019/20 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12645/36495 | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Eczacılık | |
dc.subject | Temel Eczacılık Bilimleri | |
dc.subject | Farmasötik Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Health Sciences | |
dc.subject | Pharmacology and Therapeutics | |
dc.subject | Basic Pharmaceutics Sciences | |
dc.subject | Pharmaceutical Microbiology | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | Farmakoloji ve Toksikoloji | |
dc.subject | FARMAKOLOJİ VE ECZACILIK | |
dc.subject | Life Sciences (LIFE) | |
dc.subject | PHARMACOLOGY & TOXICOLOGY | |
dc.subject | PHARMACOLOGY & PHARMACY | |
dc.title | Raphanus sativus (kara turp) ve bal’dan elde edilen ekstraktın olası solunum yolu enfeksiyon etkenlerine antibakteriyel etkinliğinin araştırılması | |
dspace.entity.type | Project | |
local.avesis.id | 50931ce1-8c8f-400a-8965-05834b855ef9 | |
local.project.country | Türkiye | |
local.project.status | Devam Ediyor | |
local.project.type | Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje | |
project.startDate | 2019-03-01 |