Research Project:
Raphanus sativus (kara turp) ve bal’dan elde edilen ekstraktın olası solunum yolu enfeksiyon etkenlerine antibakteriyel etkinliğinin araştırılması

dc.contributorYÜKSEL MAYDA, PELİN
dc.date.accessioned2023-02-17T09:36:04Z
dc.date.available2023-02-17T09:36:04Z
dc.date.issued2019-03-01
dc.identifier2.2019/20
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12645/36495
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectEczacılık
dc.subjectTemel Eczacılık Bilimleri
dc.subjectFarmasötik Mikrobiyoloji
dc.subjectHealth Sciences
dc.subjectPharmacology and Therapeutics
dc.subjectBasic Pharmaceutics Sciences
dc.subjectPharmaceutical Microbiology
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectFarmakoloji ve Toksikoloji
dc.subjectFARMAKOLOJİ VE ECZACILIK
dc.subjectLife Sciences (LIFE)
dc.subjectPHARMACOLOGY & TOXICOLOGY
dc.subjectPHARMACOLOGY & PHARMACY
dc.titleRaphanus sativus (kara turp) ve bal’dan elde edilen ekstraktın olası solunum yolu enfeksiyon etkenlerine antibakteriyel etkinliğinin araştırılması
dspace.entity.typeProject
local.avesis.id50931ce1-8c8f-400a-8965-05834b855ef9
local.project.countryTürkiye
local.project.statusDevam Ediyor
local.project.typeYükseköğretim Kurumları Destekli Proje
project.startDate2019-03-01
Files