Research Project:  Gıda Örneklerinde Aflatoksin (G1, G2, B1, B2) ve Okratoksin A'nın HPLC Metot Validasyonu ve Miktar Tayinleri
| dc.contributor | GAZİOĞLU, IŞIL | |
| dc.date.accessioned | 2023-02-17T09:38:54Z | |
| dc.date.available | 2023-02-17T09:38:54Z | |
| dc.date.issued | 2011-09-01 | |
| dc.identifier | 22522 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12645/36571 | |
| dc.subject | Kimya | |
| dc.subject | Temel Bilimler | |
| dc.subject | Chemistry | |
| dc.subject | Natural Sciences | |
| dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
| dc.subject | Natural Sciences (SCI) | |
| dc.subject | CHEMISTRY | |
| dc.title | Gıda Örneklerinde Aflatoksin (G1, G2, B1, B2) ve Okratoksin A'nın HPLC Metot Validasyonu ve Miktar Tayinleri | |
| dspace.entity.type | Project | |
| local.avesis.id | 66c7a561-088d-4bd8-a361-4421397eccdc | |
| local.project.country | Türkiye | |
| local.project.status | Tamamlandı | |
| local.project.type | Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje | |
| project.endDate | 2013-11-01 | |
| project.startDate | 2011-09-01 |