Research Project: Karanfil ve propolis katkılı probiyotik yoğurtların duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik değerlendirilmesi
dc.contributor | GÜNEŞ BAYIR, AYŞE | |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T09:53:53Z | |
dc.date.available | 2023-02-17T09:53:53Z | |
dc.date.issued | 2017-06-01 | |
dc.identifier | 1.2017/13 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12645/36954 | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Beslenme ve Dietetik | |
dc.subject | Health Sciences | |
dc.subject | Nutrition and Dietetics | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | BESLENME VE DİYETETİK | |
dc.subject | Agriculture & Environment Sciences (AGE) | |
dc.subject | AGRICULTURAL SCIENCES | |
dc.subject | NUTRITION & DIETETICS | |
dc.title | Karanfil ve propolis katkılı probiyotik yoğurtların duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik değerlendirilmesi | |
dspace.entity.type | Project | |
local.avesis.id | d709bf36-5c03-45bf-9086-4564577419f8 | |
local.project.country | Türkiye | |
local.project.status | Tamamlandı | |
local.project.type | Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje | |
project.endDate | 2018-06-01 | |
project.startDate | 2017-06-01 |