Research Project:
Karanfil ve propolis katkılı probiyotik yoğurtların duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik değerlendirilmesi

dc.contributorGÜNEŞ BAYIR, AYŞE
dc.date.accessioned2023-02-17T09:53:53Z
dc.date.available2023-02-17T09:53:53Z
dc.date.issued2017-06-01
dc.identifier1.2017/13
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12645/36954
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectBeslenme ve Dietetik
dc.subjectHealth Sciences
dc.subjectNutrition and Dietetics
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectBESLENME VE DİYETETİK
dc.subjectAgriculture & Environment Sciences (AGE)
dc.subjectAGRICULTURAL SCIENCES
dc.subjectNUTRITION & DIETETICS
dc.titleKaranfil ve propolis katkılı probiyotik yoğurtların duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik değerlendirilmesi
dspace.entity.typeProject
local.avesis.idd709bf36-5c03-45bf-9086-4564577419f8
local.project.countryTürkiye
local.project.statusTamamlandı
local.project.typeYükseköğretim Kurumları Destekli Proje
project.endDate2018-06-01
project.startDate2017-06-01
Files