Pulmoner Nodüllere Yaklaşım - Erdoğan, Ezgi Başak; ERDOĞAN, EZGİ BAŞAK; Aydın, Mehmet; AYDIN, MEHMET (My University, 2019)
Bu yazıda, tek veya birden fazla pulmoner nodüllerde benign/malign ayrımında PET-in yeri, malignite dışında PET pozitifliğine yol açan ve malign olduğu halde FDG PET-te negatif olarak yorumlanan durumlar ile akciğer kanseri tanısı almış olgularda PET-BT-nin rolü ve kısaca pulmoner nodüllerde, FDG dışındaki radyofarmasötiklerin kullanımı gözden geçirilmiştir.