Nazal dekonjestanların maksiller sinü mukozasındaki antibiyotik konsantrasyonuna etkisi - DOĞAN, REMZI; Doğan R.; ÇALIM, ÖMER FARUK; Kulaksız Y.; AKSOY, FADLULLAH; Güler E. M.; ÖZTURAN, ORHAN; Aydın M. Ş.; Çalım Ö. F.; Aksoy F.; Özturan O. (My University, 2022)
Nazal dekonjestanların maksiller sinü mukozasındaki antibiyotik konsantrasyonuna etkisi
Keywords: Tıp; Cerrahi Tıp Bilimleri; Kulak Burun Boğaz; Sağlık Bilimleri; Medicine; Surgery Medicine Sciences; Otolaryngology; Health Sciences; Klinik Tıp (MED); Klinik Tıp; CERRAHİ; KULAK BURUN BOĞAZ; Clinical Medicine (MED); CLINICAL MEDICINE; SURGERY; OTORHINOLARYNGOLOGY; Konuşma ve İşitme; Cerrahi; Speech and Hearing; Surgery; Otorhinolaryngology