Güneş Bayır, AyşeAksoy, SümeyyeBuz, Aysu2024-04-052024-04-052024-03-22https://hdl.handle.net/20.500.12645/39197Veteriner BilimleriBesin Hijyeni ve TeknolojisiTarımsal BilimlerSağlık BilimleriTemel BilimlerMühendislik ve TeknolojiVeterinary SciencesFood Hygiene and TechnologyAgricultural SciencesHealth SciencesNatural SciencesEngineering and TechnologyTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)Klinik Tıp (MED)Mühendislik, Bilişim ve Teknoloji (ENG)Temel Bilimler (SCI)Bitki ve Hayvan BilimleriDoğa Bilimleri GenelVETERİNERLİK BİLİMLERİÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLERAgriculture & Environment Sciences (AGE)Clinical Medicine (MED)Engineering, Computing & Technology (ENG)Natural Sciences (SCI)PLANT & ANIMAL SCIENCENATURAL SCIENCES, GENERALVETERINARY SCIENCESMULTIDISCIPLINARY SCIENCESAtVeterinerlik (çeşitli)Genel VeterinerlikMultidisiplinerEquineVeterinary (miscellaneous)General VeterinaryMultidisciplinaryAçıkta Satılan Süt Ve Süt Ürünlerinde Laktoz Negatif Bakterilerin Varlığının İncelenmesi