Mendeş B.Arslan E. K.2024-06-102024-06-102024-04-01Mendeş B., Arslan E. K., "Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri", Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi, sa.7, ss.24-29, 2024https://dergipark.org.tr/tr/pub/aeskd/issue/84426/1366725https://hdl.handle.net/20.500.12645/39337info:eu-repo/semantics/openAccessSosyal ve Beşeri BilimlerTarımsal BilimlerSağlık BilimleriTemel BilimlerMühendislik ve TeknolojiSocial Sciences and HumanitiesAgricultural SciencesHealth SciencesNatural SciencesEngineering and TechnologyTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)Klinik Tıp (MED)Mühendislik, Bilişim ve Teknoloji (ENG)Temel Bilimler (SCI)Sosyal Bilimler (SOC)Doğa Bilimleri GenelÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLERAgriculture & Environment Sciences (AGE)Clinical Medicine (MED)Engineering, Computing & Technology (ENG)Natural Sciences (SCI)Social Sciences (SOC)NATURAL SCIENCES, GENERALMULTIDISCIPLINARY SCIENCESMultidisiplinerMultidisciplinaryGıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına EtkileriArticle24297