Neutropenia Induced by Medications Used in Psychiatric Treatment: A Case Report - Mehmetaj, Liljana; Ugur, Yasin; Taslidere, Bahadır; TAŞLIDERE, BAHADIR; Sonmez, Ertan; Cander, Basar (My University, 2022)
Psikiyatrik ilaçların kullanımı sırasında kan parametrelerinde değişiklikler meydana gelebilir. Bu gibi durumlarda hastanın genel durumu ve kan parametreleri yakından takip edilerek tedavi kesilir veya ilaç değiştirilir. Bu vaka raporunun amacı, antipsikotik ilaçlara bağlı nötropeni gibi yan etki olasılığına karşı uyanık olmak ve bu hastaların yönetimine dikkat çekmekti.